1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Kargo Bedava!

Blog

Güvercinlerde Tek Ya Da Çift Kanat Düşüklüğü (Tutulması) Neden Olur? Tedavisi

Güvercinlerde Tek Ya Da Çift Kanat Düşüklüğü Tutulması Neden Olur? Tedavisi

Güvercinlerde tek ya da çift kanat düşüklüğü kanat tutulması hastalığı olarak bilinir ve halk arasında yel tutulması ya da yel girmesi olarak da anılabilir.

Güvercinlerde kanat düşüklüğü; kanat düşmesi, kanat sesinin kaybolması ve sonuç olarak güvercinin uçamaması olarak etkilerini gösterebilir.

Güvercin Kanatları neden düşer?

güvercinlerde kanat düşüklüğü. kümesin sürekli kapalı olup. kuşların hareketsiz kalmasından. tembelleşmiş. güvercinlerin aniden egzersize zorlanmasından. kalsiyum ve vitamin eksikliklerinden. salmonella hastalığından
Güvercinde topallama neden olur?
Salmonella setimiz Salmonelloz enfeksiyonu ile savaşmaya ve önlemeye yardımcı olur. ANA NEDENLER: enfekte yem, içme suyu ve dışkı. BELIRTILER: Topallama, kanat ayak tutulmaları, urlar, olağandışı uçuş hareketleri, iştah azalması, kilo kaybı, ishal. ANA TEDAVİ: Bu hastalık için de 5li Salmonella setimiz kesin etkilidir.
Tedavi İçin Kullanmanız Gereken Güvercin İlaçı Mucize 
E-COLİ - SALMONELLA
ERİME -  KURUMA
Hırıltı , Vıkvık , Sallabaş  Hıçkırık
Göz nezlesi  , Ayak Kanat Tutulması 
UR - Tüy kabartma  ,Yeme Küskünlük  , Balgam
% 85 ETKİLİ
GENEL KULLANIM

3 GÜN 2 CC GÖĞÜS DERİ ALTINA AŞI YAPMALISINIZ ÇOK AĞIR HASTA OLAN KUŞLARA 1 HAFTA AŞI YAPMALISINIZ  2 CC DERI ALTI. NOT MUTLAKA VİTAMİN VERMENİZ GEREKİYOR KUŞLARINIZA AŞI SONRASI  % 85 ETKİLİ.

UR TEDAVİ SÜRECİ
UR ÇEVRESİNE FARKLI BÖLGELERİNE  3 GÜN 2 CC  VE 3 GÜN BEKLEME SÜRECİ VAR 3 GÜN BEKLEDİKTEN SONRA TEKRAR 3 GÜN 2 CC UR ÇEVRESİNE AŞI YAPMANIZ GEREKMEKTE. 
% 85 ETKİLİ
SALLA BAŞ VEYA DÖNBAŞ TEDAVİSİ

3 GÜN 2 CC GÖĞÜS DERİ ALTINA VURDUĞUNUZDA KUŞTA HERHANGİ BİR DÜZELME GÖRMEDİYSENİZ AŞI YAPMAYA DEVAM ETMELİSİNİZ HER GÜN 2 CC BU SÜRE 20 GÜNÜ BULABİLİR %85 OLUMLU SONUÇ ALACAKSINIZ.
 SİPARİŞ İÇİN ANA SAYFADAN YAPABİLİRSİNİZ TIKLAYINIZ

Ronidazole 40 Sakarya şehrinden satın alındı. 1 saat önce   Onaylandı

İletişime Geç